Specijalizirani Apple servis

Odaberite Vaš model iPhone ili iPad uređaja i saznajte više informacija o popravcima i trajanju servisa.

Iphone X
iPhone 8/8 Plus
iPhone 7/7 Plus
iPhone 6S/6S Plus
iPhone 6/6 Plus
Servis iphone 6-6s-6s-plus
iPhone 5/5C/5S
iPhone 5 servis
iPhone 4/4S
iPhone 4 servis
iPhone 3GS
Popravak iPhone 3gs
iPad Air/Air 2
iPad Air servis
iPad 2/3/4
servis iPad 2,3,4
iPad Mini/2/3/4
Servis, popravak iPad mini 2,3,4
iPad
Popravak iPada

Specijalizirani smo servis za Apple iPhone i iPad uređaje. Od 2008. do 2014. godine servisirali smo isključivo Apple uređaje. Time smo stekli veliko iskustvo u servisu svih Apple uređaja.

Daljnjim razvojem iCentra uveli smo i druge brandove, ali nikada nismo zaboravili što je to toliko bitno našim Apple klijentima.

 

Na početku našega poslovanja prvu stvar koju smo uveli je da se svi popravci koji se mogu napraviti odmah i moraju biti napravljeni odmah. Danas 90% kvarova otklanjamo unutar pola sata od kada dođete na servis. Sve dijelove imamo uvijek na lageru i nije se potrebno naručivati na servis. Svratite kada vama paše, a mi ćemo se prilagoditi vama.

 

Ulaganjem u naše ljude i tehnologiju prvi smo počeli sa popravcima matičnih ploča. Ovim ulaganjem smo znatno povećali broj kvarova koje možemo otkloniti na vašim uređajima i znatno smanjili ukupnu cijenu popravka. Naime cijena promjene matične ploče Apple uređaja često zna prelaziti i 70% cijene novoga uređaja, dok popravak iste smanjuje taj trošak na oko 20 -tak % cijene nove matične ploče.

 

Time smo otvorili vrata i popravcima iz vode, čime smo možda i najpoznatiji u našoj branši. Najviše novih klijenata koji dolaze kod nas sa smočenim uređajima dolaze obično preko preporuke naših zadovoljnih klijenata ili čak preko preporuke lokalnih manjih servisa koji nisu u mogućnosti otkloniti takve kvarove.

 

Naravno, sva tehnologija i svo znanje servisera ne znače puno bez kvalitetnih dijelova. Sa ponosom možemo reći da sve rezervne dijelove naručujemo direktno iz tvornice preko vlastitoga uvoza. Stoga su svi dijelovi vrhunske kvalitete, što garantiramo jamstvom od 6 mjeseci na sve dijelove koje ugrađujemo.

 

Lokacija servisa: Zagreb, Vinkovačka 2, Voltino naselje

Usluge popravaka vršimo diljem cijele Hrvatske putem naše besplatne dostave Apple uređaja u naš servisni centar u Zagrebu – te nakon popravka u Vaš dom.

 

Više i detaljnije o svim našim uslugama i pogodnostima pročitajte na našim stranicama ili nas kontaktirajte sa svim pitanjima koje imate!