Servis iPad Air i iPad Air 2

 

 

Najčešći kvarovi i trajanje servisa iPad Air i iPad Air 2 uređaja

 

Popravci iPad Air uređaja, zbog vrlo kompliciranog načina otvaranja i zatvaranja traju duže od prijašnjih modela iPada. Zbog tog razloga spadaju pod jedne od rijetkih uređaja u našem servisu koji nemaju dijagnostiku kvara u potpunosti besplatnu.

 

Besplatni su svi testovi i provjere koje možemo odraditi bez da uređaj fizički otvorimo. Svi popravci na iPad Air-u traju minimalno  jedan radni dan.

 

iPad-Air-dijeloviKvarovi i popravci iPad Air uređaja

 

Najčešći problem s kojim se susrećemo je razbijeno staklo tj. touch panel. Uređaj je kompliciraniji od svojih prethodnika pa je za očekivati više vremena za popravak, najvjerovatnije 1 radni dan.

Kod vrlo jakih udaraca moguće je da se ošteti i LCD panel te ga treba promjeniti za novi. Popravak je skoro pa indentičan popravku stakla tako da je očekivano vrijeme popravka isto 1 radni dan.

 

Kvarovi i popravci iPad Air 2

 

Zasada osim razbijenoga prednjeg panela nije bilo niti jednoga upita kod ovoga uređaja, što je samo po sebi svojevrsna garancija kvalitete kod  Appleovog zadnjeg iPada. Problem kod ovoga popravka predstavlja vrlo visoka cijena jer je ovo prvi iPad ikada da koristi prednji panel koji je tvornički spojen sa staklom i touch panelom za LCD ekran. Takav dizajn je omogućio najtanji iPad do sada međutim znatno je povećao cijenu popravka najčešćih kvarova na ovim uređajima – razbijenom staklu.

 

Tvornički nedostaci i mane iPad Air serije

 

Trenutno nema niti jednog zabilježenog tvorničkog problema ili nedostatka na ova dva uređaja. Koji god uređaj da kupite za očekivati je da će vas služiti bez ikakvog problema.