O nama

Mi smo specijalizirani servis za popravke svih modela Apple uređaja. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu naši serviseri su u stanju većinu kvarova otkloniti unutar pola sata, za vrijeme dok se Vi opuštate uz šalicu kave ili čaja jer znate da je Vaš uređaj u dobrim rukama. Brige o istome kvaru nećete imati ni idućih 6 mjeseci koliko dajemo garanciju na naš rad.

Za sve kvarove koji se ne mogu ustanoviti odmah radimo besplatnu dijagnostiku i kasnije u dogovoru sa Vama odlučujemo o daljnjim koracima.

Ne trebate brinuti ni ukoliko niste u mogućnosti sami donijeti uređaj na servis jer omogućujemo besplatnu dostavu uređaja od Vas, gdjegod da se u Hrvatskoj nalazite, do našeg servisa i obratno. Jedino što ćete u tome slučaju propustiti široki asortiman raznih dodataka za Vaše smartphone i tablet uređaje.

Osnovni podaci o iCentar servisu

Iznimno smo ponosni na razinu stručnosti naših servisera. Pratimo i primjenjujemo najnovija tehnološka dostignuća. Naš servis je opremljen najmodernijim uređajima koji nam omogućuju brz i kvalitetan popravak. Na skladištu imamo veliki broj dijelova za sve vrste najčešćih popravaka.

U zadnjih gotovo 10 godina, od početka pojave smartphone i tablet uređaja u Hrvatskoj, bili smo pokretači promjena u načinu obavljanja servisa te samo i dan danas za neke vrste popravaka jedini ili jedni od rijetkih, koji ih mogu odraditi u Hrvatskoj.

Nubian d.o.o.

OIB: 58657367082
PDV ID/VAT: HR58657367082
Matični broj: 2963892
Upisano kod Trgovačkog suda u Zagrebu, MBS: 080824244
IBAN: HR9223600001102320585 (ZABA)
Temeljni kapital društva iznosi 371.500,00 kuna i uplaćen je u cijelosti

Radno vrijeme:
Pon-Pet – 09:00 do 17:00
Subota – 09:00 do 13:00

Naša adresa:
Vinkovačka 2, Voltino naselje
10 000 Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci:
Tel: 01 / 3665 980
Mob: 092 / 3258 987
Email: info@icentar.hr

Kod nas možete donijeti uređaj u bilo kakvom stanju i zatražiti besplatnu dijagnostiku.

Većina kvarova se detektira unutar prvih sat vremena, a najkompliciranije dijagnostike očekujte unutar 1-3 radna dana. Nakon toga ćemo vam napraviti ponudu i ako ju prihvatite, popraviti ćemo vaš uređaj. Ako pak utvrdite da vam popravak nije isplativ, uređaj preuzimate bez ikakve naknade.

Ukoliko odustajete od popravka možete uvijek zatražiti i procjenu za otkup uređaja.

Na sve popravke dajemo jamstvo u trajanju od 6 mjeseci.

Nubian d.o.o. jamči kvalitetu i besprijekoran rad ugrađenih dijelova ukoliko se kupac pridržava priloženih naputaka o uporabi istih. Ukoliko proizvod ne radi ispravno, obvezujemo se o svom trošku popraviti ili zamijeniti neispravni dio. Kupac je obavezan predočiti ispravno popunjen jamstveni list ili račun o kupnji proizvoda/usluge.

Uvjete jamstva možete preuzeti ovdje: Uvjeti jamstva.

icentar servis ured

Najčešći popravci u iCentar servisu

Najčešći popravci u iCentar servisu su upravo oni popravci koji se mogu odraditi u vrlo kratkom vremenu, uglavnom do pola sata. Promjena baterije, zamjena ekrana, otklanjanje kvarova prednje ili zadnje kamere, popravak GSM antene…sve su to popravci koje možemo kvalitetno odraditi u manje od pola sata. Kod ovakvih popravaka nećete stići ni popiti kavicu a vaš uređaj će već biti popravljen.

 

Osim ovih popravaka, koji spadaju u jednostavne i brze popravke, specijalizirani smo i za čitav niz vrlo kompleksnih, ali i vremenski zahtjevnijih popravaka.

U nastavku je popis nekoliko popravaka koji zahtijevaju puno veće znanje, iskustvo te modernu opremu, te ih ne može svaki servis odraditi.

Ovakvi popravci su naša specijalnost te se baš po ovim popravcima ističemo ispred velikog broja ostalih servisa, koji nisu u mogućnosti odraditi ovako zahtjevne popravke:

Popravak razbijenog ili oštećenog stakla ekrana

Popravke razbijenih ekrana možemo podijeliti na dvije vrste:

– Popravak samog stakla bez mijenjanja cijelog ekrana – znatno povoljnija opcija.

– Popravak razbijenog stakla promjenom cijelog ekrana – znatno brža opcija.

 

Kod razbijenih ekrana na iPhone uređaju najčešće se mijenja kompletni prednji panel, iako LCD normalno radi. Ovakva promjena panela ubrzava popravak, te je uređaj, bez obzira na model gotov u roku od pola sata. (Za modele iPhone 6 i iPhone 6+ te iPhone 3G/3GS možemo ponuditi i promjenu samo stakla, više informacija možete pogledati ovdje).

brzi-iphone-servis

 

Popravci matičnih ploča smartphone-a i tableta

Matične ploče su srce svakog smartphone-a i tableta u današnje vrijeme. Sve funkcije, svi podaci, sva ”pamet” je na tome jednom dijelu Vašeg pametnog telefona ili tableta. Popravci matičnih ploča su tehnološki znatno zahtjevniji od popravaka bilo koje druge vrste.

 

popravci matičnih ploča

Kod današnjih servisa je ustaljena praksa da se gotovo ništa ne popravlja već se svaki neispravni dio zamjenjuje novim. Ovakav tip popravka je kod neispravne baterije, kamere, ekrana i sl. isplativ i razumljiv, ali kada se radi o kvaru na matičnoj ploči koja je gotovo u cjenovnom rangu novog uređaja onda to jednostavno nije isplativo.

 

Upravo iz toga razloga mi smo se specijalizirali za popravke matičnih ploča – od promjene malih dijelova poput kondenzatora, otpornika, osigurača ili zavojnica do kompliciranih poput promjena BGA čipova.

 

Ukoliko na Vašem iPhone-u ne radi mikrofon, a u svim servisima u kojima ste bili su ga već probali promijeniti i kvar je ostao isti, ukoliko nemate slike, a nije u pitanju ekran, tada se radi najvjerojatnije upravo o kvarovima na matičnoj ploči. Svaka funkcija na telefonu ima svoje mjesto na ploči i popravak od 200 kuna nadalje, koliko će koštati kod nas, može negdje drugdje značiti postavljanje nove ploče što je 70% vrijednosti telefona.

Popravci iz vode

Popravci iz vode spadaju u jedne od najkompliciranijih popravaka na iPhone i iPad uređajima. Voda može prodrijeti do svih dijelova uređaja i napraviti kompletnu štetu te je potrebno veliko znanje i iskustvo da bi se uređaj u takvom stanju popravio.

 

Poanta takvog popravka je da bude isplativ vlasniku iPhone-a ili iPad-a.

 

popravci iz vode

Mi smo specijalizirani iPhone servis upravo za popravke ovoga tipa.

 

Dugogodišnje iskustvo i kvalitetna oprema rezultat su vrlo visokog postotka uspješnosti popravaka uređaja iz vode koji dođu kod nas na servis.

Popravci iz vode traju u prosjeku od 1 do 3 radna dana, ali za posebno oštećene uređaje ili komplicirane kvarove može potrajati i duže.

Na svim aparatima koji se ne mogu popraviti samo čišćenjem, tj. trošak prelazi nekih 10-15% vrijednosti uređaja, prvo se radi kompletna besplatna dijagnostika, nakon toga se točan trošak popravka javlja vlasniku. Ukoliko se slažete sa cijenom, uređaj se dalje popravlja, a ukoliko odustajete od popravka možete slobodno doći po njega bez ikakvih troškova.

Programski servisi i nadogradnje mobitela i tableta

Radimo sve vrste programskih servisa za iPhone i iPad uređaje.

Popravljamo recovery mode greške, boot loop, greške kod obnavljanja, radimo resetiranje zaboravljene ulazne šifre, vraćanje pametnog telefona na tvorničke postavke, promjene softvera, nadogradnju ili spuštanje softvera, izrade sigurnosnih kopija, prebacivanje podataka sa jednog na drugi smartphone i mnoge druge.

Jedan od najčešćih upita vezanih uz programske popravke tiče se zaboravljene iCloud tj. Apple ID šifre. Više detalja o tom problemu možete pogledati ovdje.

Što kažu naši klijenti:

 • iCentar servis je ugodno iznenađenje i zaslužuje svaku pohvalu. Otklonili su mi kvar na iPhone-u u rekordnom roku, profesionalno i cjenovno vrlo korektno.

  Andrija Jarak
  Andrija Jarak
  NOVA TV, reporter
 • ..već mi je neugodno dolaziti k njima jer stalno nekaj razbijem :/ To mi je isprika za kratku kavicu, jer taman im tolko treba da ga opet vrate u život 😀 Ekipo, najbolji ste!

  Nina
  Nina
  Fitness trenerica
 • Momci su fenomenalni! Prvo sam nosio Iphone 5 na servis u jedan “servis” i čovjek mi je rekao “to se ne može popraviti, otišla vam je matična, mobitel je za dijelove”. Mislim si pa ovaj je lud i nema pojma, kontaktiram Icentar i majstor Hrvoje odradi svoj posao fenomenalno. Svakako preporučam i siguran sam da nema boljih! Još jednom hvala

  Danijel
  Danijel
  Korisnik servisa
 • Moram pohvaliti dečke iz iCentra za brzi i kvalitetni popravak iPada. Razbijeni iPad ekran su mi zamijenili isti dan i ne vidi se nigdje da je ekran promijenjen!

  Goran Duškić
  Goran Duškić
  WhoAPI Inc.
 • Jučer sam promjenio staklo na iPhone 6S, prezadovoljan, ekran je ko nov!

  slika profila
  Davor Barišić
 • Iphone 5 mi se gasio stalno, baterija mu je trajala max 3 sata, promijenio sam bateriju, bio u 2 servisa i ništa. Dođem u icentar i dečki mi kažu da je otišao neki čip i da ga treba zamjeniti. Ostavio sam im uređaj i sada sve radi!

  slika profila
  Mislav Radoš
 • Bila mi je sestra sa iPhone 4 još prije u iCentru, jako zadovoljna, preporučila mi ih je pa sam im donjela svoj novi iPhone 6s kojem je napukao ekran. Dečki su brzi i sve objasne prije popravka. Hvala još jednom.

  slika profila
  Marija Bilić
 • U tri servisa su mi rekli da mobitel, doslovno mogu baciti u smeće!!! Poslala ga u icentar, i vratili su ga prije nego sam ga poslala (popravljenog naravno). I cijena super.
  Sve pohvale

  Ivana Cikarela
  Ivana Čikarelo