Servis Huawei smartphone-a serije P, Mate i Honor

Vršimo popravke svih Huawei modela: serija P, Honor i Mate, Lite i Pro verzije. Najčešće popravke poput popravka ekrana ili zamjene baterije odrađujemo u iznimno kratkom vremenu.

Huawei P8 lite
Huawei P9/lite
Huawei P10/lite
Huawei Honor 8
Huawei Honor 9
Huawei Mate 9
Huawei Mate 10 lite
Huawei Mate 10 Pro

Na početku našega poslovanja prvu stvar koju smo uveli je da se svi popravci koji se mogu napraviti odmah i moraju biti napravljeni odmah. Danas 90% kvarova otklanjamo unutar pola sata od kada dođete na servis. Sve dijelove imamo uvijek na lageru i nije se potrebno naručivati na servis. Svratite kada vama paše, a mi ćemo se prilagoditi vama.

Ulaganjem u naše ljude i tehnologiju prvi smo počeli sa popravcima matičnih ploča. Ovim ulaganjem smo znatno povećali broj kvarova koje možemo otkloniti na vašim uređajima i znatno smanjili ukupnu cijenu popravka.

Time smo otvorili vrata i popravcima iz vode, čime smo možda i najpoznatiji u našoj branši. Najviše novih klijenata koji dolaze kod nas sa smočenim uređajima dolaze obično preko preporuke naših zadovoljnih klijenata ili čak preko preporuke lokalnih manjih servisa koji nisu u mogućnosti otkloniti takve kvarove.

Naravno, sva tehnologija i svo znanje servisera ne znače puno bez kvalitetnih dijelova. Sa ponosom možemo reći da sve rezervne dijelove naručujemo direktno iz tvornice preko vlastitoga uvoza. Stoga su svi dijelovi vrhunske kvalitete, što garantiramo jamstvom od 6 mjeseci na sve dijelove koje ugrađujemo.

 

Lokacija servisa: Zagreb, Vinkovačka 2, Voltino naselje

Usluge popravaka vršimo diljem cijele Hrvatske putem besplatne dostave uređaja u naš servisni centar u Zagrebu – te nakon popravka u Vaš dom.

 

Više i detaljnije o svim našim uslugama i pogodnostima pročitajte na našim stranicama ili nas kontaktirajte sa svim pitanjima koje imate!