Specijalizirani Samsung Galaxy Smartphone, Note i Tab servis

Galaxy S9/S9 Plus
Galaxy S8/S8 Plus
Galaxy A serija
Galaxy J serija
Galaxy S7/S7 edge
samsung galaxy s7 edge
Galaxy S6/S6 edge
Samsung galaxy S6
Galaxy S5/S5 mini
Samsung galaxy-s5
Galaxy S4/S4 mini
Samsung galaxy S4
Galaxy S3/S3 mini
Samsung galaxy S3
Galaxy Note 3/Note 4
Samsung Galaxy Note 4
Galaxy Note/Note 2
Samsung GALAXY-Note-II
Galaxy Tab
Samsung-Galaxy-tab

iCentar Samsung Galaxy S servis u Zagrebu:

 

Iako smo 2008. počeli kao isključivo Apple servis ubrzo smo uvidjeli da naučena znanja možemo iskoristiti i u popravcima drugih brandova. Tako smo počeli raditi i na Samsung uređajima. Naravno sve standarde koje smo uveli kod popravka Apple uređaja smo prenijeli i na Samsung uređaje.

 

Ubrzo smo došli do toga da preko 70% najpopularnijih Samsung smartphone uređaja popravljamo isti dan kada su i zaprimljeni na servis.

 

Ulaganjem u novu tehnologiju prvi smo krenuli sa promjenom stakla na Samsung panelima na način na koji se to radi u samoj Samsung tvornici. Ako se i Vama razbilo staklo na Samsung Galaxy ekranu tada možete biti sigurni da u iCentru promjenom stakla dobivate panel kakav je bio i prije pada.

 

Svi djelovi koji se ugrađuju su vrhunske kvalitete te naravno uz već standardno jamstvo od pola godine na sve naše popravke. Vršimo i popravke matičnih ploča za sve Samsung Galaxy modele smartphonea. Za više detalja slobodno nas kontaktirajte.

 

Iako se naš servis nalazi u Zagrebu, radimo popravke svih modela Samsung smartphone-a, Note i Tab uređaja diljem Hrvatske, putem naše besplatne dostave od vrata do vrata.