Servis Samsung Galaxy S6/S6 Edge/S6 Edge Plus

 

Imate razbijeni ekran ili neki drugi problem na Vašem Samsung Galaxy S6 uređaju, sav Vaš život je na njemu, a od same pomisli da ga morate ostaviti u servisu Vam je loše?

Ne brinite 90% kvarova rješavamo u pola sata ili manje.

Očekujete važan poziv ili mail? Mobitel Vam je do malo prije normalno radio, a sada ne daje nikakve znakove života…nema problema u većini slučajeva kvar ćemo otkriti unutar samo jednoga sata i to bez ikakvih troškova jer kod nas je dijagnostika kvara u potpunosti besplatna.

Svi dijelovi su vrhunske kvalitete, a naši ljudi s višegodišnjim iskustvom u radu tako da možete biti sigurni da je svaki popravak napravljen kod nas napravljen po najvišim standardima kvalitete. A to Vam naravno i garantiramo jamstvom od 6 mjeseci na sav rad i svaki ugrađeni dio u iCentru.

Imate uređaj koji ste kupili zaključan a želite promijeniti operatera ili ste ga dobili od svojih rođaka izvana i sada ne radi u Hrvatskoj? Kod nas ga možete tvornički otključati po najpovoljnijim cijenama i u najkraćem vremenskom roku.

 

 

Koji su najčešči kvarovi i koliko traje servis Samsung Galaxy S6:

 

Prednji panel – Prednji panel se mijenja kod bilo kakvog problema sa ekranom, bilo da je problem do prikaza slike, neispravnog odaziva na dodir ili jednostavno uopće ne radi nakon nezgodnog pada.

Staklo prednjeg panela – Ukoliko nakon pada uređaja imate razbijeno staklo prednjeg panela, ali slika i odaziv na dodirne komande uredno rade tada je kod ovih modela moguće napraviti promjenu samo razbijenoga stakla. Postupak je kompliciran i vremenski zahtjevan te ne spada u brzi popravak pa je uređaj obično potrebno ostaviti na popravku oko jedan radni dan. (napomena: trenutno još ne nudimo promjenu samo stakla na ovim modelima. Uskoro…)

Kučište telefona – Metalni dio telefona te se na njega lijepi cijeli prednji panel i ušarafljuju sve komponente uređaja, taj dio se u pravilu ne mjenja osim u slučajevima kada je telefon savinut ili je pretrpio neka veča oštećenja. Popravak traje jedan radni dan.

Zadnji poklopac – Ukoliko je oštećen, izgreban ili potrgan moguće ga je zamjeniti sa novim. Promjena traje oko pola sata te nije potrebno duže uređaj ostavljati na servisu.

Baterija – Ukoliko je baterija stara ili neispravna potrebno ju je promijeniti. Promjena traje par minuta stoga uređaj nije potrebno ostavljati na servisu. Sve naše baterije su istovjetne originalnim baterijama što znači da ne ugrađujemo baterije koje nisu po specifikaciji proizvođača (većeg kapaciteta od standarda i slične modifikacije).

Ušni zvučnik/proximity senzor– Ukoliko ne čujete sugovornika, čujete ga jako slabo ili je zvuk čudan i izobličen potrebno je zamijeniti ušni zvučnik. Uz ušni zvučnik na istome kablu se nalazi i senzor blizine te ukoliko imate problema sa tom funkcijom potrebno ga je zamjeniti.

Razglas zvučnik – Ukoliko ne čujete zvuk zvona kada Vas netko zove ili je zvuk izobličen, loš ili tih, problem je u velikom zvučniku razglasa i potrebno ga je promijeniti.

Konektor za slušalice – Ukoliko Vam konektor za slušalice ne radi ispravno, zvuk prekida ili pak šumi i sl. potrebno ga je zamjeniti novim.

Prednja kamera – Ukoliko Vam ne radi prednja kamera, ima čudne mrlje ili pak kamera ne fokusira ispravno pa je slika mutna i sl. potrebno ju je zamijeniti novom.

Zadnja kamera – Ukoliko Vam ne radi glavna kamera, ima čudne mrlje i oštećenja ili pak kamera ne fokusira ispravno pa je slika mutna i sl. potrebno ju je zamijeniti novom.

Leća/ukrasni rub kamere – Kod nekih padova ili udaraca je moguće da se leća kamere ošteti te ju je potrebno promjeniti. Promjena traje oko sat vremena.

Dock za punjenje i touch svjetleće tipke menu i back – Ukoliko Vam ne rade touch tipke na ekranu,ne svijetle, te ukoliko Vam uređaj više ne puni ispravno ili prekida kod punjenja ili Vam pak ne radi mikrofon moguće je da je problem do docka te ga je potrebno zamjeniti sa novim.

Vibro motorić – Ukoliko ne radi vibro motorić ili slabo vrti potrebno ga je zamijeniti novim.

Matična ploča – Nerijetko se kod Samsung galaxy S6 uređaja dešava da ne radi neka tipka ili je mikrofon neispravan ili pak ne radi punjenje uređaja. U tome slučaju većina servisa će Vam reći da je popravak nemoguć i da zbog jedne najobičnije tipke morate kupiti novi uređaj. To nije točno! Specijalizirani smo servis za popravke matičnih ploča, te radimo popravke svih vrsta od promjene najmanjih elemenata do velikih bga čipova, a sve to uz besplatnu dijagnostiku kvara. Popravci matičnih ploča spadaju u vrlo komplicirane i zahtjevne popravke i u pravilu traju od 1 do 3 radna dana.

Sitni dodaci, tipke i vijci – Ponekada je potrebno zamijeniti i dijelove koji nisu podložni kvaru iz razloga što su zagubljeni ili oštećeni nekim nestručnim otvaranjem ili servisom. Dijelovi kao što su šarafići, zaštitni limići, tipke ili ladice za SIM karticu se, naravno, mogu nabaviti kod nas. Slobodno pitajte ukoliko su Vam potrebni! Većinu takvih uglavnom i poklanjamo 😉