Popravak svih modela iPhone uređaja

 

 iPhone 3G / 3GS / 4G / 4S / 5 / 5C / 5S / 6 / 6 Plus / 6S / 6S Plus

 

Ljepljenje nove polarizirajuce folije na iPhone ekran

iCentar Hrvatska je vodeći iPhone servis koji povjerenje svojih klijenata zadobiva još od 2008 godine! Specijalizirani smo za pružanje brzog, pouzdanog i povoljnog popravka vaših iPhone uređaja u Zagrebu i diljem Hrvatske.

 

 

POPRAVAK IPHONE-A U ICENTRU

 

Naši iskusni tehničari su visoko kvalificirani za obavljanje i najkompleksnijih popravaka. Posebno smo ponosni na popravke matičnih ploča iPhone uređaja s čime smo prvi krenuli u Hrvatskoj. Takav način popravka našim klijentima donosi znatnu uštedu.

Jednostavniji popravci na vašim iPhone uređajima, kao što su popravci i zamjene razbijenih ekrana, zvučnika, baterija, popravci docka za punjenje, vibro motorića ili slično, traju od nekoliko minuta do pola sata.

 

KVALITETA SERVISA

 

Najčešće će vaš iPhone biti popravljen unutar 30 minuta od kada ste ga dostavili u naš servis. Koristimo samo najkvalitetnije dijelove. Poštujemo vaše vrijeme, stoga sve popravke obavljamo u najkraćem mogućem vremenu. Stojimo iza svog rada i ugrađenih dijelova sa najboljom garancijom na tržištu.

 

CIJENE IPHONE SERVISA

 

Kod svakog popravka u iCentru možete biti sigurni da pazimo da vam se popravak i isplati. Besplatna dijagnostika kvara vašeg iPhone-a. Savjeti o isplativosti popravka. Najpovoljnija cijena iPhone servisa za kvalitetu koju pružamo.

U mogućnosti smo dati popust od 10% za gotovinsko plaćanje ili plaćanje karticama do 12 rata bez kamata. Članovi HAK-a ostvaruju i dodatnih 10% popusta na gore navedeni popust.

Trajanje iPhone servisa prema vrsti kvara:

LCD ekran, staklo ekrana

 

Prednji panel se sastoji od LCD ekrana i stakla ekrana. Može se brzo i jednostavno promjeniti bilo da je problem do prikaza slike, neispravnog odaziva na dodir ili ako je razbijeno staklo nakon nezgodnog pada. Promjena kompletnog prednjeg panela traje do pola sata.

Ukoliko je razbijeno samo staklo na vašem iPhone-u svakako nam se javite, jer je kod nekih modela moguće je promjeniti i samo staklo iPhone ekrana čime se postiže znatna ušteda. Više detalja o promjeni samo stakla iPhone ekrana pogledajte ovdje.

 

 

Home flex kabel

 

Vrši se izmjena kod neispravne home tipke, bilo da uopće ne radi ili radi povremeno, odnosno pod jačim pritiskom. Popravak traje do 20 min.

 

Ušni zvučnik 

 

Ukoliko ne čujete sugovornika, čujete ga jako slabo ili je zvuk čudan i izobličen potrebno je zamijeniti ušni zvučnik. Popravak traje oko 20 minuta.

 

Razglas zvučnik 

 

Ukoliko ne čujete zvuk poziva ili je zvuk pri reprodukciji glazbe iPhone-a izobličen, loš ili tih, problem je u velikom zvučniku razglasa i potrebno ga je promijeniti. Popravak zvučnika traje do 20 minuta.

 

Matična ploča 

 

Kvarovi koji nastaju oštećenjem uslijed udarca, izlaganjem vodi ili prašini matične ploće manifestiraju se na različite načine. Specijalizirani smo servis za popravke matičnih ploča stoga nam se, bilo da vam je kvar poznat ili nepoznat, slobodno obratite. Popravci matičnih ploča spadaju u vrlo zahtjevne popravke i u pravilu traju od 1 do 3 radna dana.

 

 

Zadnja kamera

 

Ukoliko vam ne radi glavna kamera, ima čudne mrlje i oštećenja ili ako kamera ne fokusira ispravno pa je slika mutna, potrebno ju je zamijeniti novom. Promjena traje oko 15 minuta.

 

Vibro motorić

 

Ukoliko ne radi vibro motorić potrebno ga je zamijeniti novim. Promjena traje nekoliko minuta pa uređaj nije potrebno ostavljati na servisu.

 

Wi-Fi antene

 

Ukoliko ste primijetili da vam je smanjen signal od Wi-Fi-ja, iako rijetko, moguće je da je problem u Wi-Fi antenama i potrebno ih je zamijeniti. Na iPhone-u 6 i 6 Plus postoje dvije antene za Wi-Fi, jedna se nalazi na matičnoj ploči a druga na kućištu uređaja. Popravak Wi-Fi antene traje oko pola sata.

 

Dock za punjenje/mic. 

 

Dock za punjenje se najčešće mijenja ukoliko iPhone više ne puni ispravno. Na docku za punjenje se nalaze još i glavni mikrofon, vibro motorić, kontakti za zvučnik razglasa te utor za slušalice i GSM antena. Dakle, ukoliko iPhone ima problema sa nekom od navedenih funkcija moguće je da je kvar u docku za punjenje. Promjena dock konektora traje oko pola sata.

Kućište

 

Kućište se mijenja ukoliko je iPhone pretrpio znatna oštećenja. Najčešće ga je potrebno promijeniti nakon jakih padova i udaraca, kako unutrašnje komponente nebi bile pretjerano izložene vanjskim utjecajima. Česti razlog promjene kućišta je i vraćanje starog sjaja vašem iPhone uređaju. Promjena traje oko 3 sata.

 

Prednja kamera / Senzor flex kabel 

 

Ukoliko imate problema sa senzorom blizine ili vas ne čuju prilikom video razgovora ili razgovora na razglasu, potrebno je promijeniti senzor flex kabel. Uz senzor blizine i sekundarni mikrofon, na ovome kabelu nalazi se još i prednja kamera koju je, ukoliko je oštećena ili neispravna, također potrebno promijeniti. Popravak traje do 20 minuta.

 

Power flex kabel 

 

Power flex kabel na iPhone-u 6 i 6 Plus sadrži tri komponente. Prva je power tipka za paljenje i gašenje uređaja tj. ekrana, druga je mikrofon koji koristimo prilikom snimanja videa kamerom i treća je bljeskalica kamere. Kod iPhone 5 modela svi se gumbi nalaze na samo jednom power/audio kablu koji uz tipke na sebi još ima i kontakte za vibro motorić i sekundarni mikrofon.

Ovaj popravak u pravilu traje oko pola sata, osim ako se radi o neispravnom senzoru blizine kada popravak može potrajati i nekoliko sati dok se ne podesi pravilan rad novog senzora.

 

Baterija

 

Ukoliko je baterija stara, neispravna ili nedovoljnog kapaciteta, potrebno ju je promijeniti. Promjena traje nekoliko minuta pa vaš iPhone nije potrebno ostavljati na servisu. Sve naše baterije su istovjetne originalnim baterijama i po specifikaciji proizvođača.

otvoren iPhone

Audio flex kabel 

 

Audio flex kabel sadrži tipke za pojačavanje i stišavanje zvuka te ‘silent’ tipku, odnosno tipku za bešumni rad uređaja. Ukoliko ne radi neka ovih tipki potrebno je popraviti audio flex kabel. Popravak traje oko pola sata.

 

GSM antena

 

Dio docka za punjenje je i GSM antena. Ako imate slabiji signal na vašem iPhone-u moguće je da je GSM antena oštećena ili gubi kontakt. Popravak traje oko 30 minuta.

 

Touch ID 

 

Čitač otiska prsta prvi se puta pojavljuje na iPhone 5S modelu te nakon toga i na svim kasnijim modelima Appleovih uređaja, što podrazumijeva i iPhone 6, 6 Plus, 6S i 6S Plus. Zbog načina proizvodnje nije moguće odvajati sami safirni čitač sa membrane home tipke čime je onemogućen popravak ovoga kvara na svim Apple uređajima koji imaju neispravni touch ID. Naime, svaki uređaj ima uparen jedinstveni touch ID sa IMEI brojem matične ploče što znači da nije moguće koristiti niti jedan drugi touch ID osim onoga koji je postavljen originalno na uređaju.

iPhone 5S dijelovi

iPhone tipke, sitni dodaci, držači i vijci

 

Ponekada je potrebno zamijeniti i dijelove koji su zagubljeni ili oštećeni nekim nestručnim otvaranjem ili servisom. Česti su i kvarovi tipki, najčešće home tipke na iPhone-u. Dijelovi kao što su šarafići, zaštitni limovi, tipke ili ladice za SIM karticu se, naravno, mogu nabaviti kod nas, iako većinu takvih stvari uglavnom i poklanjamo 😉

 

 

 

Zašto odabrati iCentar za popravak Vašeg iPhone-a?

Specijalizirani iPhone servis još od 2008. godine  –   Više od 12.000 zadovoljnih klijenata  – Popravak 90% iPhone uređaja ispod 30 minuta – Besplatna dijagnostika kvara – Nije potrebno naručivati se za servis – 99% dijelova imamo na skladištu – Povoljne cijene servisa – Jamstvo 6 mjeseci na dijelove i rad – Besplatna dostava za sve klijente – Popravak svih modela iPhone 3G / 3GS / 4G / 4S / 5 / 5C / 5S / 6 / 6 Plus / 6S / 6S Plus

 

Dodatne informacije o servisu pojedinih modela iPhone uređaja:


Ukoliko vaš model ili kvar nije naveden slobodno nam se javite. Osim navedenih hardverskih popravaka radimo i sve vrste softverskih popravaka i nadogradnji, kao što su otključavanja iPhone uređaja, iphone jailbreak, instalacija svih aplikacija i slično. Pogledajte više detalja o najčešćim kvarovima po modelima:

Servis iPhone 6/6S/6 Plus/6S Plus
Servis iphone 6-6s-6s-plus
Servis iPhone 5/5C/5S
iPhone 5 servis
Servis iPhone 4/4S
iPhone 4 servis

Zaprimanje uređaja na servis:

Zaprimanje uređaja vršimo na adresi Vinkovačka 2, Zagreb, ili na vašem pragu putem našeg sustava besplatne dostave. Dijagnostika kvara se radi odmah po zaprimanju uređaja na servis.

 

Ukoliko niste iz Zagreba, naš kurir će doći na vaša vrata, pokupiti uređaj i dostaviti ga u servisni centar te popravljenog nakon servisa dostaviti na vaš prag. Više detalja o našoj dostavi pogledajte ovdje.

 

Radno vrijeme servisa je pon-pet od 09:00 do 18:00, subotom od 09:00 do 15:00.

Sva pitanja vezana za servis i rad servisa možete uputiti na email adresu info@icentar.hr, ili nazvati u radno vrijeme servisa.

icentar iphone servis logo

Radno vrijeme:
Pon-Pet – 09:00 do 20:00
Subota – 09:00 do 15:00

Kontakt podaci:
Tel: 01 / 3665 980
Mob: 092 / 3258 987

Email: info@icentar.hr